Titan serpenyő 20 cm kerámia fedővel konyhai edények

Tefal b9220204 serpenyő 20 cm cook eat

Tefal b9220204 serpenyő 20 cm cook eat

9 399 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... funkciókkal ez a serpenyő arra lett ... (gáz, elektromos, kerámia) kompatibilis, beleértve az ... fedő Mosogatógépben mosható: IGEN Belső kialakítás: TAPADÁSMENTES Belső anyaga: TITANIUM ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Wok Serpenyő  Lagoon fedővel fekete 36 cm

Wok Serpenyő Lagoon fedővel fekete 36 cm

56 490 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

... egy titán-dioxid réteg; egy korrózió elleni védőréteg; egy kerámia réteg és egy speciális plazmapolimerizációval felvitt; lótánból készült tapadásmentes réteg a serpenyő belsejében ...

Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward
Wok Serpenyő Cheff fedővel  36 cm

Wok Serpenyő Cheff fedővel 36 cm

54 690 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

... egy titán-dioxid réteg; egy korrózió elleni védőréteg; egy kerámia réteg és egy speciális plazmapolimerizációval felvitt; lótánból készült tapadásmentes réteg a serpenyő belsejében ...

Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.