Serpenyo serpenyő healthy kerámia konyhai edények

Healthy and tasty HT1005 16 cm-es nyeles szószos serpenyő fedővel - rozsdamentes

Healthy and tasty HT1005 16 cm-es nyeles szószos ...

24 740 Ft

... cm-es átmérőjű nyeles szószos serpenyő fedővel - rozsdamentes5 rétegű anyagszerkezet ... biztosAlkalmas mindenféle sütőlaphoz: gáz, kerámia, elektromos, indukciós sütőhözÚrtartalom ...

  • Gyártó: Healthy and tasty
Megnézem arrow_forward
Healthy and tasty HT1006 30 cm-es wok serpenyő - rozsdamentes

Healthy and tasty HT1006 30 cm-es wok serpenyő - ...

34 640 Ft

30 cm-es wok serpenyő - rozsdamentes5 rétegű anyagszerkezet a gyors ... -biztosAlkalmas mindenféle sütőlaphoz: gáz, kerámia, elektromos, indukciós sütőhözÚrtartalom jelzéssel ...

  • Gyártó: Healthy and tasty
Megnézem arrow_forward
Healthy and tasty HT1002 20 cm-es rozsdamentes szószos serpenyő

Healthy and tasty HT1002 20 cm-es rozsdamentes ...

21 770 Ft

20 cm-es rozsdamentes szószos serpenyő5 rétegű anyagszerkezet a gyors és ... -biztosAlkalmas mindenféle sütőlaphoz: gáz, kerámia, elektromos, indukciós sütőhözSütőbiztos 240 fokigÁtmérő ...

  • Gyártó: Healthy and tasty
Megnézem arrow_forward
Tefal Healthy Chef serpenyő 24 cm (G1500472)

Tefal Healthy Chef serpenyő 24 cm (G1500472)

10 690 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Tefal Healthy Chef serpenyő 24 cm (G1500472) Indukciós főzőlapra alkalmas, fix fogantyúval. Anyag: alumínium Kompatibilitás a főzőlappal: indukció - gáz - elektromos - keramika - ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.