Serpenyő resto "carina 28 cm konyhai edények

Serpenyő, 28 cm, RESTO Carina 93024 (RECA93024)

Serpenyő, 28 cm, RESTO Carina 93024 (RECA93024)

11 384 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

A Serpenyő, 28 cm, RESTO Carina 93024 (RECA93024) Varázsoljon professzionális konyhát otthonába a RESTO segítségével! -anyaga: kovácsolt alumínium -belső tapadásmentes márvány ...

  • Gyártó: RESTO
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő, 28 cm, RESTO "Carina 93024"

Serpenyő, 28 cm, RESTO "Carina 93024"

9 800 Ft

Varázsoljon professzionális konyhát otthonába a RESTO segítségével! -anyaga: kovácsolt alumínium ... -aljzat vastagság: 3,5mm -átmérő: 28cm -magassága: 5,3 cm -tanusítvány: LFGB (Tuv ...

  • Gyártó: Resto
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő, 28 cm, resto "carina 93024" 4260403577585

Serpenyő, 28 cm, resto "carina 93024" ...

9 500 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Varázsoljon professzionális konyhát otthonába a RESTO segítségével! -anyaga: kovácsolt alumínium ... -alsó vastagság: 3,5mm -átmérő: 28cm -tanúsítvány: LFGB (Tuv labor) -2 év garancia

  • Gyártó: RESTO
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.