Bosch elt napkollektor és tartozékai

Bosch ELT 5-2 légtelenítő egységcsomag

Bosch ELT 5-2 légtelenítő egységcsomag

41 326 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Bosch légtelenítő egységcsomag Solar 5000 TF (FKC-2) kollektorhoz.

  • Gyártó: Bosch
Irány a bolt arrow_forward
Bosch ELT 5-2 Légtelenítő egységcsomag

Bosch ELT 5-2 Légtelenítő egységcsomag

34 500 Ft

szállítási díj: 2 200 Ft

Légtelenítő egységcsomag (FKC-2). Légtelenítő tartozékok, közvetlenül kollektoron vagy padlástérben.  A következőkből áll:   Hőálló légtelenítő automatika elzáró golyós-csappal ...

  • Gyártó: Bosch
Irány a bolt arrow_forward

Napkollektor és tartozékai újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Napkollektor és tartozékai

A napkollektorok hatékony megoldást jelentenek az energiatakarékosság szempontjából. Az általuk termelt energia tiszta és megújuló, így hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhetnek az energiafogyasztásban. Azonban fontos figyelembe venni az adott terület napsütéses óráinak számát és az esetleges árnyékolást, mivel ezek befolyásolhatják a napkollektorok hatékonyságát.

A napkollektor összekapcsolása a ház energiaellátásával többféle módon történhet, attól függően, hogy milyen típusú rendszert használunk. Általában a napkollektor által termelt energiát egy inverteren keresztül alakítjuk át használható árammá, majd ezt az áramot a ház elektromos hálózatába vezetjük be. Fontos azonban, hogy a rendszer megfelelően legyen tervezve és telepítve, hogy biztonságos és hatékony legyen az energiaellátás. Ajánlott szakember segítségét kérni a telepítés során.