Lencse 10796c nagyító, mikroszkóp

HANDY Nagyító lencse 10796C

HANDY Nagyító lencse 10796C

3 241 Ft

Nagyító lencse3+12 dioptria10796-os nagyítós lámpához 3+12 dioptriás üveg nagyító lencse a 10796-os nagyítós lámpához.

  • Gyártó: Handy
Irány a bolt arrow_forward
10796C Nagyító lencse

10796C Nagyító lencse

2 821 Ft

Nagyító lencse3+12 dioptria10796-os nagyítós lámpához 3+12 dioptriás üveg nagyító lencse a 10796-os nagyítós lámpához.

villamossag.com Irány a bolt arrow_forward

Nagyító, mikroszkóp újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Nagyító, mikroszkóp

A kézi nagyítók általában 2x és 10x közötti nagyítást biztosítanak, de vannak olyan modellek is, amelyek akár 20x-30x nagyítást is lehetővé tesznek. A nagyítás mértéke a lencse átmérőjétől és az objektum távolságától is függ. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a lencse átmérője és minél közelebb van az objektum, annál nagyobb lesz a nagyítás.

A hagyományos és a digitális mikroszkópok között számos különbség van. A hagyományos mikroszkópok általában optikai mikroszkópok, amelyek lencséket használnak a minta megnagyobbításához és vizsgálatához. A digitális mikroszkópok viszont kamerával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a minta digitális rögzítését és elemzését. Ezenkívül a digitális mikroszkópok számos további funkcióval rendelkeznek, mint például a videofelvétel, a minták mérése és 3D-vizualizációja. A választás attól függ, hogy milyen célból használjuk a mikroszkópot, és milyen funkciókra van szükségünk.

A megfelelő nagyító vagy mikroszkóp kiválasztása számos fontos szempontot tartalmaz, amelyeket érdemes figyelembe venni az eredményesség és hatékonyság érdekében. Az objektum jellemzői, a célok és az elvárt felhasználási gyakoriság mellett fontos a gyártó tapasztalata és hírneve, valamint az eszközök használhatósági és biztonsági előírásainak betartása. A megfelelő eszköz kiválasztása kulcsfontosságú lehet az objektumok hatékony és pontos vizsgálata érdekében.