Lapát fiskars ásó, lapát, vasvilla, csákány

FISKARS Ergonomic lapát

FISKARS Ergonomic lapát

16 490 Ft

A Fiskars Ergonomic™ lapátot a kényelemre optimalizálták A széles fej ideális nehéz anyagok mozgatásához, beleértve a kavicsot, homokot és földet A D-alakú

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
FISKARS Solid autós ásó

FISKARS Solid autós ásó

12 190 Ft

Kompakt méretű Fiskars Solid autós lapát, mely bármely autóban elfér. Kialakításának köszönhetően ideális a hóból, jégből vagy sárból való kiásáshoz.

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
Fiskars 131520 univerzális lapát (131520) - Lapát

Fiskars 131520 univerzális lapát (131520) - ...

13 060 Ft

szállítási díj: 1 565 Ft

... , kiránduláshoz Nem süllyed el a vízben Az alumínium lapát keménysége és szakítószilárdsága kiváló A hatszögletű nyél kevésbé csúszik A ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward

ásó, lapát, vasvilla, csákány újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Ásó, lapát, vasvilla, csákány

A kemény talajhoz érdemes olyan ásót választani, amelynek a lapátja erős és tartós, hogy ne hajoljon el a nehéz munka során. Fontos, hogy a markolat kényelmes legyen és jól illeszkedjen a kézbe, hogy ne okozzon fájdalmat vagy sérülést. Ajánlott olyan ásót választani, amelynek a pengéje éles és könnyen átszúrja a talajt, így a munka hatékonyabb lesz.

A legmegfelelőbb ásó formája a virágágyások ásásához a lapát alakú ásó. Ez a forma lehetővé teszi a könnyű ásást és a pontos talajmunkát, ami elengedhetetlen a virágok egészséges növekedéséhez. Emellett fontos, hogy az ásó éles legyen, hogy ne roncsolja a növények gyökereit.