Level nagy eden tapéta és kiegészítői

Éden Szivárványos Levelek - Nagy Uszadékfa Szélcsengő

Éden Szivárványos Levelek - Nagy Uszadékfa ...

6 990 Ft

... , eredeti alapanyag dekorációkhoz, kiegészítőkhöz. Ezek a lenyűgöző szélcsengők is épp belőle készültek, capiz tengeri kagylóval kombinálva.

  • Gyártó: Eden
Éden ajándék Megnézem arrow_forward

Tapéta és kiegészítői újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Tapéta és kiegészítői

A régi bordűrök eltávolítása a falról többféle módon is megoldható. Az egyik lehetőség az, hogy először felmelegítjük a bordűröket hajszárítóval vagy gőzölővel, majd óvatosan lehúzzuk őket a falról. Ha ez nem működik, akkor érdemes kipróbálni a speciális bordűr eltávolító szereket, amelyek könnyedén eltávolítják a ragasztómaradványokat is. Fontos azonban, hogy előtte alaposan megtisztítsuk a falat és védőfelszerelést viseljünk, hogy elkerüljük a sérüléseket és az egészségkárosodást.

Az öntapadós bordűr felhelyezése egyszerű folyamat, amelyet bárki könnyedén elvégezhet. Először is, alaposan tisztítsa meg a falat, hogy a bordűr jól tapadjon. Majd távolítsa el a védőfóliát a bordűrről, és helyezze azt a falra. Ügyeljen arra, hogy a bordűr egyenesen legyen, és simítsa ki a felületét, hogy ne legyenek ráncok vagy buborékok. Ha szükséges, vágja le a felesleges részeket. És voil?, kész is a faldekoráció!