Zománc tepsi 28 cm serpenyő lábas konyhai edények – 2. oldal

Garcima 28 cm-es zománcozott paella sütőtál, szeletsütő

Garcima 28 cm-es zománcozott paella sütőtál, ...

3 190 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Garcima 28 cm-es zománcozott paella sütőtál, szeletsütő. Eredeti spanyol gyártmány és minőség. Ennek a serpenyőnek a segítségével, most kipróbálhatja, hogy milyen egy ...

  • Gyártó: Garcima
Irány a bolt arrow_forward
Perfect home 13370 Paella serpenyő, zománcozott, 28 cm

Perfect home 13370 Paella serpenyő, zománcozott, ...

2 834 Ft

szállítási díj: 990 Ft

  • Gyártó: PERFECT HOME
Irány a bolt arrow_forward
Paella serpenyő zománcozott 20 cm (13366)

Paella serpenyő zománcozott 20 cm (13366)

2 190 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Paella serpenyő zománcozott 20 cm (13366) Anyaga: zománcozott vas Mérete: 20,5 cm átmérőjű felül peremmel, 19,5 ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.