Wok acél szilikon serpenyő konyhai edények

Berlinger Haus - Black Professional Line Berlinger Haus Black Professional Line wok titán bevonattal, hőálló szilikon nyéllel, 28 cm

Berlinger Haus - Black Professional Line Berlinger ...

9 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Line kovácsolt alumíniumból készült wok három rétegű; titán ... rozsdamentes acélból készült; szilikonnal bevont; ergonomikus; puha tapintású nyél hőálló; így a serpenyő sütőben ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Black Professional Line
Irány a bolt arrow_forward
Zwilling 40992-032-0 32cm Wok serpenyő

Zwilling 40992-032-0 32cm Wok serpenyő

45 700 Ft

... amely két rozsdamentes acélréteg közötti kiváló minőségű ... a Zwilling wokban. A beépített szilikon tömítéssel ellátott, ... A mellékelt rozsdamentes acél rács melegítőfelületként is ...

  • Gyártó: Zwilling
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.