Vas serpenyő lábas inox konyhai edények

Inox lábas fedővel 6,9L 26cm

Inox lábas fedővel 6,9L 26cm

8 790 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

... : kívül-belül rozsdamentes acél (inox) + üvegfedő - Űrtartalma: 6,9 literes - Minden tűzhelyen használható, indukciós tűzhelyen is - Vastag aljú, energiatakarékos fenékkialakítású ...

Irány a bolt arrow_forward
Tefal H8114474 Ultimum 20 cm, 2.5 l, rozsdamentes acél-üveg Inox lábas fedővel

Tefal H8114474 Ultimum 20 cm, 2.5 l, rozsdamentes ...

14 574 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... fogásokká minden nap a Tefal Ultimum lábassal. Sajátítson el új recepteket könnyedén, ... és elegáns üveg fedővel.Az extra vastag, megerősített, magas szilárdságú edényalj tökéletes ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal Comfort Max serpenyőszett inox, 24-28 cm (G726S204)

Tefal Comfort Max serpenyőszett inox, 24-28 cm ...

22 590 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... Comfort Max serpenyőszett inox, 24-28 cm (G726S204) Ha a serpenyő alja egyenetlenül melegszik ... elérni az optimális sütési eredményt. A vastag Thermo-Fusion fenék garantálja a hús-, ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
ETA 092990000 Acero, Inox edénykészlet (11 db)

ETA 092990000 Acero, Inox edénykészlet (11 db)

50 030 Ft

szállítási díj: 2 190 Ft

... szilárd megjelenést kölcsönöz az edényeknek.A serpenyők esetében a kiváló minőségű tapadásmentes, PFOA ... rád az égés. Ezenkívül az edény vastag alja sokkal jobban vezeti és megtartja ...

  • Gyártó: ETA
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.