Tepsi serpenyő zománcozott belsővel kerámia konyhai edények

Lábas fedővel 3,2l email - Lamart, LT1182

Lábas fedővel 3,2l email - Lamart, LT1182

8 150 Ft

... Ütésnek és leégésnek ellenálló zománcozott belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon ... 2l Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 5,5l email - Lamart, LT1184

Lábas fedővel 5,5l email - Lamart, LT1184

9 990 Ft

... Ütésnek és leégésnek ellenálló zománcozott belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns ... Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 1,8l email - Lamart, LT1180

Lábas fedővel 1,8l email - Lamart, LT1180

6 460 Ft

... Ütésnek és leégésnek ellenálló zománcozott belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns ... Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 4,3l email - Lamart, LT1183

Lábas fedővel 4,3l email - Lamart, LT1183

8 910 Ft

... Ütésnek és leégésnek ellenálló zománcozott belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns ... Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.