Tepsi serpenyő fedővel tefal konyhai edények – 5. oldal

Edénykészlet 10 részes duetto+ - Tefal, (G732SA55)

Edénykészlet 10 részes duetto+ - Tefal, ...

63 990 Ft

... + egy sokoldalú; rozsdamentes edény és serpenyő készlet; amely rengeteg; konyhában töltött ... üveg fedők tartoznak; amelyek megkönnyítik a főzés felügyelését. - Exkluzív; Tefal Thermo ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Edényszett 7 részes- Tefal, [A705A836]

Edényszett 7 részes- Tefal, [A705A836]

46 290 Ft

Edényszett 7 részes - Tefal Termék leírása: Termékinformációk: A Duetto On ... 16 cm-es serpenyő és 3 db 16/20/24 cm-es edény oldalprofillal és speciális fedővel, kétféle lyukkal ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Palacsintasütő 25cm natural force - Tefal, G2663872

Palacsintasütő 25cm natural force - Tefal, ...

14 090 Ft

Természetesen tartós serpenyő Fedezze fel a Tefal Natural Force új ... használható: 175°C-IG (beleértve az üveg fedőket) Mosogatógépben mosható Belső bevonat : tapadásmentes felület ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.