Tepsi serpenyő bh 28 konyhai edények

Berlinger Haus Forest Line Szeletsütő, serpenyő kőhatású bevonat, 28 x 5,2 cm, 2,4 literes, BH-1193

Berlinger Haus Forest Line Szeletsütő, serpenyő ...

6 690 Ft

Berlinger Haus Forest Line Szeletsütő, serpenyő kőhatású bevonat, 28 x 5,2 cm, 2,4 literes Jó konyha csak jó eszközökkel létezhet! A lábas és serpenyő

  • Gyártó: Berlinger Haus
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus Metallic Line lábas üvegfedővel 28 x 12,4 cm, 6,1 literes Burgundy, BH-1258N

Berlinger Haus Metallic Line lábas üvegfedővel ...

13 490 Ft

Jó konyha csak jó eszközökkel létezhet! A lábas és serpenyő bevonata tapadásmentes márvány, ennél fogva antibakteriális, nem korrodálódik. Elegáns kialakításának ...

  • Gyártó: Berlinger Haus
Irány a bolt arrow_forward
Edénykészlet Berlingerhaus  Burgundy Metallic Line 13 db

Edénykészlet Berlingerhaus Burgundy Metallic ...

76 290 Ft

szállítási díj: 2 190 Ft

... Termék részletek: Márka: Berlingerhaus Modellszám: BH-7030 Kiadás: Burgundy Metallic Line Általánosságban ... serpenyő: 24 x 6;5 cm Rakott fedél: 20 x 10 cm / 2;5 liter Tál fedővel: 28 ...

Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.