Tepsi serpenyő öntöttvas berghoff konyhai edények

BergHOFF Neo öntöttvas serpenyő, 30 cm

BergHOFF Neo öntöttvas serpenyő, 30 cm

22 900 Ft

... zománc Külső felület: magasfényű barna zománc Kiöntőperemmel ellátva Fogantyú anyaga: öntöttvas Minden hőforráson használható Kézi mosogatás ajánlott Súlya 5 kg

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF GEM öntöttvas saute serpenyő, 28 cm, 3,7 l

BergHOFF GEM öntöttvas saute serpenyő, 28 cm, ...

32 900 Ft

... krém színű zománc bevonat Kívül szürke zománc Fedő anyaga: öntöttvas Fogantyú anyaga: öntöttvas Minden hőforráson használható Sütőbe helyezhető Tűzálló Kézi mosogatás ajánlott ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF RON Öntöttvas serpenyő, 26 cm, fekete

BergHOFF RON Öntöttvas serpenyő, 26 cm, fekete

20 900 Ft

Anyag: öntöttvas Nyél: kőrisfa Minden hőforráson használható Kézi mosogatás ajánlott

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Geminis serpenyő, 26 cm, 1.9 l

BergHOFF Geminis serpenyő, 26 cm, 1.9 l

15 500 Ft

Anyaga: öntöttvas Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat Fogantyú ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.