Tefal 24cm ingenio serpenyő palacsintasütő fedővel konyhai edények

Tefal L9846453 Ingenio 22 cm, üveg-szilikon Fekete-Átlátszó fedő

Tefal L9846453 Ingenio 22 cm, üveg-szilikon ...

6 360 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... lecsukható fogóval büszkélkedhet, a Tefal Ingenio L9846453 22 cm átmérőjű ... fedőket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ingenio serpenyőre, edényre és wok serpenyőre ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 24cm - Tefal, L3960402

Serpenyő 24cm - Tefal, L3960402

11 270 Ft

... cm átmérő Ez a Tefal Ingenio Natural Force serpenyő elengedhetetlen kelléke egy jól ... kivéve a nyelet és a fedőket PFOA mentes Termékcsalád SERPENYŐ Méret Anyag ALUMÍNIUM Hőforrás ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal edénykészlet 11 részes l897sb74

Tefal edénykészlet 11 részes l897sb74

49 699 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Tefal Ingenio termékcsalád tagja erőteljes rozsdamentes acélból készültek, ... és a fedők kivételével sütőben is használhatóak. A készlet tartalma 1 db 22 cm átmérőjű serpenyő 1 db ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.