Tapadásmentes serpenyő palacsinta g2683872 konyhai edények

Serpenyő palacsinta 25 cm ultimate - Tefal, G2683872

Serpenyő palacsinta 25 cm ultimate - Tefal, ...

16 890 Ft

... tartós Titanium felülettel ellátott; és olyan tapadásmentes felületet biztosít; amely háromszor többet bír*. A serpenyő az indukciós főzés legújabb Thermo-Fusion™+ innovációjával ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal g2683872 serpenyŐ palacsinta 25 cm ultimate

Tefal g2683872 serpenyŐ palacsinta 25 cm ...

16 800 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... tartós Titanium felülettel ellátott; és olyan tapadásmentes felületet biztosít; amely háromszor többet bír*. A serpenyő az indukciós főzés legújabb Thermo-Fusion™+ innovációjával ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Tefal G2683872 Ultimate palacsintasütő 25cm (G2683872) - Palacsintasütők

Tefal G2683872 Ultimate palacsintasütő 25cm ...

11 955 Ft

szállítási díj: 1 565 Ft

... Titanium palacsintasütő a rendkívül tartós; tapadásmentes Titanium ... tapadásmentes felületet biztosít; amely háromszor többet bír*. A serpenyő ... /kivitel: tapadásmentesThermo-Spot ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.