Serpenyo berlinger bh line 20 cm serpenyő konyhai edények

Berlinger Haus Granit Diamond Line serpenyő márvány bevonattal, 20 cm BH-1791

Berlinger Haus Granit Diamond Line serpenyő ...

6 490 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Berlinger Haus Granit Diamond Line öntött alumíniumból készült serpenyő három réteg márványbevonata és a turbó indukciós talp lehetővé teszi, ...

  • Gyártó: Berlinger Haus
CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus Serpenyő kő hatású márvány bevonattal, hőálló szilikon nyéllel, 20 cm BH-1145N

Berlinger Haus Serpenyő kő hatású márvány ...

6 290 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Stone Touch Line kovácsolt alumíniumból készült serpenyő három rétegű, kő hatású márványbevonata é

  • Gyártó: Berlinger Haus
CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward
BH-1791 SERPENYŐ 20 CM GRANIT DIAMO

BH-1791 SERPENYŐ 20 CM GRANIT DIAMO

6 967 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Berlinger Haus Granit Diamond Line öntött alumíniumból készült serpenyő három réteg márványbevonata és a turbó indukciós talp lehetővé teszi, ...

Iroda Trade. Hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.