Serpenyo 20 serpenyő tefal 20 cm konyhai edények

Tefal c2720253 serpenyŐ 20cm start easy prism

Tefal c2720253 serpenyŐ 20cm start easy prism

13 399 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Típus:Serpenyõ, Átmérő:20,

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
TEFAL D5220283, 20CM

TEFAL D5220283, 20CM

7 280 Ft

SERPENYŐ - 20 CMA Tefal RESIST INTENSE serpenyő rendkívül hosszú élettartamot és minőséget kínál kompromisszumok nélkül, és a ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Tefal C3899022 Edénykészlet 2 részes 20-26cm

Tefal C3899022 Edénykészlet 2 részes 20-26cm

14 680 Ft

Tefal Serpenyő szett 2 db-os 20/26 cm Hard Titanium C3899022- Anyaga: alumínium erős titánium tapadásmentes bevonattal- Tartalma: 1 db 20 ... cm , 1 db 26 cm serpenyő- Thermo- ...

Irány a bolt arrow_forward
Tefal Virtuoso 10 részes edénykészlet (E492SA26)

Tefal Virtuoso 10 részes edénykészlet ...

69 090 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... részes edénykészlet (E492SA26) A Tefal Virtuoso serpenyők, edények és serpenyők évekig főzhetnek, kiváló minőségű ... 22 cm, 16 cm, 18 cm, 20 cm, 24 cm A készlet tartalma: Magas ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.