Serpenyő poele sütőforma kerámia lábas konyhai edények

Lamart LT1223 POELE Serpenyő, 28×6 cm, fekete (42004909)

Lamart LT1223 POELE Serpenyő, 28×6 cm, fekete ...

11 990 Ft

szállítási díj: 1 224 Ft

... elektromos, gáz, kerámia és indukciós főzőlapon, mosogatógépben mosható és tapadásmentes felület, alumínium külső felület, erős alj, magassága 6 cm, serpenyő felső szélének ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart LT1221 POELE Serpenyő, 20×5 cm, fekete (42004907)

Lamart LT1221 POELE Serpenyő, 20×5 cm, fekete ...

8 615 Ft

szállítási díj: 1 224 Ft

... elektromos, gáz, kerámia és indukciós főzőlapon, mosogatógépben mosható és tapadásmentes felület, alumínium külső felület, erős alj, magassága 5 cm, serpenyő felső szélének ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart LT1216 POELE Serpenyő, 24×5,4 cm, bézs (42004843)

Lamart LT1216 POELE Serpenyő, 24×5,4 cm, bézs ...

10 115 Ft

szállítási díj: 1 224 Ft

... , gáz, kerámia és indukciós főzőlapon, mosogatógépben mosható és tapadásmentes felület, alumínium külső felület, erős alj, magassága 5,4 cm, serpenyő felső szélének ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart LT1225 Poele Lábas, 24×11 cm, fekete (42004951)

Lamart LT1225 Poele Lábas, 24×11 cm, fekete ...

22 345 Ft

szállítási díj: 1 224 Ft

Lábas - anyaga alumínium, alumínium belső felület, 24 cm-es átmérő, űrtartalma 4,3 l, gáztűzhely, elektromos főzőlap, indukciós főzőlap és kerámia főzőlap főzőlapon ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.