Serpenyő g7300655 konyhai edények

Serpenyő 28 cm daily cook - Tefal, G7300655

Serpenyő 28 cm daily cook - Tefal, G7300655

10 970 Ft

... meunieretől kezdve egészen a tökéletesre sütött steakig. Teljes indukciós technológiás serpenyő:  Kiváló hőeloszlás és egyenletesen átsült ételek napról napra, az ütésállóságra ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal Daily Cook G7300655 főzőedény Általános serpenyő Kör (G7300655)

Tefal Daily Cook G7300655 főzőedény Általános ...

11 255 Ft

szállítási díj: 1 300 Ft

Tefal Daily Cook G7300655. Forma: Kör, Típus: Általános serpenyő, Termék színe: Rozsdamentes acél. Átmérő: 28 cm. Nincs a csomagban: ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal G7300655 serpenyő 28cm Daily Cook

Tefal G7300655 serpenyő 28cm Daily Cook

10 290 Ft

szállítási díj: 1 190 Ft

Átmérő: 28 cm Anyaga: rozsdamentes acél Színe: fekete/szürke

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
TEFAL G7300655, 28 CM

TEFAL G7300655, 28 CM

9 680 Ft

SERPENYŐ Minden típusú tűzhellyel kompatibilis, beleértve az indukciót is Első osztályú ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.