Serpenyő all szilikon konyhai edények

Zwilling 40992-032-0 32cm Wok serpenyő

Zwilling 40992-032-0 32cm Wok serpenyő

45 700 Ft

... közötti kiváló minőségű alumínium magból áll, ideális hőeloszlást és hőtartást biztosít ... a Zwilling wokban. A beépített szilikon tömítéssel ellátott, jól illeszkedő üvegfedél ...

  • Gyártó: Zwilling
Irány a bolt arrow_forward
Zwilling 40992-032-0 32cm Wok serpenyő (40992-032-0)

Zwilling 40992-032-0 32cm Wok serpenyő ...

55 175 Ft

szállítási díj: 1 300 Ft

... közötti kiváló minőségű alumínium magból áll, ideális hőeloszlást és hőtartást biztosít ... a Zwilling wokban. A beépített szilikon tömítéssel ellátott, jól illeszkedő üvegfedél ...

  • Gyártó: Zwilling
Irány a bolt arrow_forward
kütyübazár 2db Hőálló edényfogantyú fedő

kütyübazár 2db Hőálló edényfogantyú fedő

950 Ft

... a frissen elkészített finomságokat. A szilikon anyagnak köszönhetően kézre áll, praktikus és könnyen rögzíthető a fazék vagy serpenyő szélén. Tulajdonságok: Szín: Kék Anyag ...

  • Gyártó: kütyübazár
Irány a bolt arrow_forward
Cattara Edény készlet  BREW 9 db

Cattara Edény készlet BREW 9 db

14 590 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

... méretű vízforralókból áll; 14,5 x 8 cm és serpenyők, amelyek ... fedőként vagy 18 x 4,5 cm-es lábasként is szolgálhatnak; 15 x 4 cm. Minden berendezés szilikon ...

  • Gyártó: Cattara
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.