Részes fedővel merystyle serpenyő konyhai edények

Merystyle Royalty Line edénykészlet hőmérős üveg fedővel. 18 részes, RL-1801B

Merystyle Royalty Line edénykészlet hőmérős ...

21 590 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... használható - Gázfőzőlapon használható - Mosogatógépben mosható - Fedők anyaga: üveg fedő A készlet tartalma: - 1db serpenyő: 24x7 cm, 3 l + fedő - 1db lábas: 24x15.5 cm ...

  • Gyártó: Merystyle
medyshop.hu Irány a bolt arrow_forward
Merystyle Silver Royal 10 részes edénykészlet - Véletlenszerű színben

Merystyle Silver Royal 10 részes edénykészlet - ...

24 990 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... bevonattal rendelkezik - Minden főzőfelüleleten használható A doboz tartalma: - 2 db serpenyő fedő nélkül, 24 cm és 28 cm - 1 db lábas ...

  • Gyártó: Merystyle
medyshop.hu Irány a bolt arrow_forward
Merystyle Platinum 12 részes edénykészlet - PL12054

Merystyle Platinum 12 részes edénykészlet - ...

21 990 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... db 2,9 L (átm.: 24cm x 6.5cm) márványos serpenyő Minden edényhez fedő tartozik

  • Gyártó: Merystyle
medyshop.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.