Metallic metal serpenyő fedővel 20 cm konyhai edények

Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger Haus Metallic Line 17 részes edénykészlet márvány bevonattal, metál külső bevonattal, burgundy

Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger ...

56 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... Haus Metallic Line ... fedővel Ø 28 cm, magasság: 12,5 cm, kapacitás: 6,1 liter 1 db mély serpenyő ... betét Színe: burgundy metál    kovácsolt alumínium, külső metál bevonat három réteg ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger Haus Metallic Burgundy Line 5 részes serpenyőkészlet márvány bevonattal, levehető nyéllel

Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger ...

23 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... grill serpenyő levehető nyéllel 28*28 cm, magasság: 4 cm, űrtartalom: 2,1 liter 2 db kerek műanyag fedő Színe: burgundy metál kovácsolt ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger Haus Metallic Burgundy Line 5 részes serpenyőkészlet, márvány bevonattal

Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger ...

21 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... Metallic Burgundy Line kovácsolt alumíniumból készült serpenyők ... serpenyő lekattintható nyéllel 28×28 cm, kapacitás: 2,1 liter 2 db műanyag fedő (20 és 24 cm) Szín: burgundy metál ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.