Lamart serpenyő poele konyhai edények

Lamart LT1223 POELE Serpenyő, 28×6 cm, fekete (42004909)

Lamart LT1223 POELE Serpenyő, 28×6 cm, fekete ...

11 990 Ft

szállítási díj: 1 224 Ft

Serpenyő - kerek, használható elektromos, gáz, kerámia és indukciós ... alumínium külső felület, erős alj, magassága 6 cm, serpenyő felső szélének átmérője 28 cm, fekete kivitel

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart LT1221 POELE Serpenyő, 20×5 cm, fekete (42004907)

Lamart LT1221 POELE Serpenyő, 20×5 cm, fekete ...

8 615 Ft

szállítási díj: 1 224 Ft

Serpenyő - kerek, használható elektromos, gáz, kerámia és indukciós ... alumínium külső felület, erős alj, magassága 5 cm, serpenyő felső szélének átmérője 20 cm, fekete kivitel

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart LT1216 POELE Serpenyő, 24×5,4 cm, bézs (42004843)

Lamart LT1216 POELE Serpenyő, 24×5,4 cm, bézs ...

10 115 Ft

szállítási díj: 1 224 Ft

Serpenyő - kerek, használható elektromos, gáz, kerámia és indukciós ... külső felület, erős alj, magassága 5,4 cm, serpenyő felső szélének átmérője 24 cm, bézs és fekete kivitel

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart POELE LT1223 serpenyő 28cm fekete

Lamart POELE LT1223 serpenyő 28cm fekete

13 950 Ft

Fokozott teherbírású alumíniumból készült termék.A serpenyő kopással, valamint leégéssel szemben ellenálló belső felülettel, fokozott teherbírású fenékrésszel ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.