... akiket szeret! Ez a lábas kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és úgy ... nemesacélHőforrás: indukció - gáz - elektromos - kerámia - halogénSütőben is használható: 250°c-ig ...
... akiket szeret! Ez a lábas kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és úgy ... nemesacélHőforrás: indukció - gáz - elektromos - kerámia - halogénSütőben is használható: 250°c-ig ...
... erőteljes rozsdamentes acélból ... helyet. Indukciós, gáz, kerámia, elektromos, valamint halogén ... nyeles lábas 1 db 18 cm átmérőjű nyeles lábas 1 db 20 cm átmérőjű nyeles lábas ...
Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.