Lábas serpenyő renberg konyhai edények

RENBERG RB 1551 Fritőz lábas, fedős, 26cm

RENBERG RB 1551 Fritőz lábas, fedős, 26cm

4 499 Ft

szállítási díj: 990 Ft

  • Gyártó: RENBERG
Irány a bolt arrow_forward
RENBERG RB-1597 Geo serpenyő, 28 cm

RENBERG RB-1597 Geo serpenyő, 28 cm

4 699 Ft

szállítási díj: 990 Ft

  • Gyártó: RENBERG
Irány a bolt arrow_forward
Renberg Jumbo 12 részes  rozsdamentes edénykészlet, indukciós (RB-2017)

Renberg Jumbo 12 részes rozsdamentes ...

34 240 Ft

... moshatóIndukciósMinden főzőfelületen használhatóKalibrált belső felület (liter)Serpenyő tapadásments xylan bevonattal 24x7.5cmNyeles lábas 16x10.5cm / 1.9 lLábas 16x10 ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.