Lábas serpenyő öntöttvas bh konyhai edények

BH-6517 ÖNTÖTTVAS LÁBAS 20 CM

BH-6517 ÖNTÖTTVAS LÁBAS 20 CM

21 184 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Iroda Trade. Hu Irány a bolt arrow_forward
BH-6522 ÖNTÖTTVAS LÁBAS 24CM MOLD

BH-6522 ÖNTÖTTVAS LÁBAS 24CM MOLD

27 746 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Iroda Trade. Hu Irány a bolt arrow_forward
BH-6521 ÖNTÖTTVAS LÁBAS 20 CM STRON

BH-6521 ÖNTÖTTVAS LÁBAS 20 CM STRON

16 904 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Iroda Trade. Hu Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus Metallic Aquamarine Line öntöttvas magas lábas fedővel, 20 cm BH-6521

Berlinger Haus Metallic Aquamarine Line ...

15 290 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Line magas lábas öntöttvasból készült; török enamel bevonattal.A lábast ajánljuk indukiós és hagyományos főzőlapon; sütőben; kemencében való sütéshez-főzéshez.Az öntöttvas

  • Gyártó: Berlinger Haus
CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus Metallic Aquamarine Line öntöttvas lábas fedővel BH-6523

Berlinger Haus Metallic Aquamarine Line ...

17 900 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Aquamarine Line lábas öntöttvasból készült; török enamel bevonattal.A lábast ajánljuk indukiós és hagyományos főzőlapon; sütőben; kemencében való sütéshez-főzéshez.Az öntöttvas fed ...

  • Gyártó: Berlinger Haus
CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.