Lábas kukta gyorsfőző fedővel sütőforma keverőtál 24 cm serpenyő konyhai edények

itália konyha Gyorsfőző Kukta magas 3,5 literes

itália konyha Gyorsfőző Kukta magas 3,5 literes

20 350 Ft

... csomag tartalma: - 1 db Gyorsfőző Kukta magas 3,5 literesAnyaga: rozsdamentes ... szélessége füllel: 26 cm; magassága: 15, magassága fedővel: 22 cm Űrtartalma: 3,4 liter Bruttó súlya ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
Lamart LT1227 Steam Gyorsfőző kukta, 5 l (8590669336487)

Lamart LT1227 Steam Gyorsfőző kukta, 5 l ...

33 740 Ft

szállítási díj: 1 531 Ft

Kukta - űrtartalma 5 l, használható gáz, ... fémeszköz használatának lehetősége, tapadásmentes felület és mosogatógépben mosható, fedő a csomagban, magassága 14 cm, átmérője 22 cm ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lamart LT1228 Steam Gyorsfőző kukta, 7 l (8590669336494)

Lamart LT1228 Steam Gyorsfőző kukta, 7 l ...

45 240 Ft

szállítási díj: 1 531 Ft

Kukta - űrtartalma 7 l, használható gáz, ... fémeszköz használatának lehetősége, tapadásmentes felület és mosogatógépben mosható, fedő a csomagban, magassága 22,3 cm, átmérője 22 ...

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.