Konyhai edénnyel mini kicsikocsibolt konyhai edények

KicsiKocsiBolt Edénykészlet, edények rozsdamentes acélból 6584

KicsiKocsiBolt Edénykészlet, edények ...

9 240 Ft

... fejleszti az érdeklődését. Az edények és evőeszközök fémes színűek; amelyek minden konyhába illenek. A készlet összetevői: - Serpenyő - edények különböző méretű szűrőkkel - állvány ...

  • Gyártó: KicsiKocsiBolt
Irány a bolt arrow_forward
KicsiKocsiBolt Rozsdamentes acél konyhai evőeszközkészlet gyerekeknek 10769

KicsiKocsiBolt Rozsdamentes acél konyhai ...

3 970 Ft

... , nagy átlátszó ablakkal, amely felfedi a tartalmat. Az edények és evőeszközök fémes színűek, amelyek minden konyhához passzolnak, és rozsdamentes acélból készültek. A készlet ...

  • Gyártó: KicsiKocsiBolt
Irány a bolt arrow_forward
KicsiKocsiBolt Rozsdamentes acél edénykészlet gyermekeknek 23 darabos 6722

KicsiKocsiBolt Rozsdamentes acél edénykészlet ...

8 850 Ft

... minden otthoni konyhában ... konyhai eszközöknek - anyagi alátét az edények alá - szövetkesztyű - 4 teáskanál - habverő - egy kanál - spatula - szűrő - tésztakanál - 2 lapos szűrőedény ...

  • Gyártó: KicsiKocsiBolt
Irány a bolt arrow_forward
KicsiKocsiBolt Rozsdamentes acél edénykészlet gyerekeknek 10767

KicsiKocsiBolt Rozsdamentes acél edénykészlet ...

4 940 Ft

... minden konyhához passzoljanak, és rozsdamentes acélból készülnek. Ideje egy remek főzésnek! Elemek beállítása: - 2 fedél - szűrőedény - serpenyő - serpenyő - tál - edény - konyhai ...

  • Gyártó: KicsiKocsiBolt
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.