Külső kerámia fedővel serpenyő konyhai edények – 3. oldal

Palacsintasütő 25cm natural force - Tefal, G2663872

Palacsintasütő 25cm natural force - Tefal, ...

16 890 Ft

Természetesen tartós serpenyő Fedezze fel a ... , gáz, elektromos, kerámia, halogén Sütőben is használható: 175°C-IG (beleértve az üveg fedőket) Mosogatógépben mosható Belső bevonat ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal G1232353 Mineralia Force lábas 18cm (G1232353)

Tefal G1232353 Mineralia Force lábas 18cm ...

15 690 Ft

szállítási díj: 1 300 Ft

... felül tartós külső tapadásmentes felülettel ... Force tapadásmentes serpenyő minden típusú főzőlappal ... kerámia - halogénSütőben is használható, 175°c-ig (beleértve az üveg fedőket ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal g1232353 mineralia force lábas 18cm

Tefal g1232353 mineralia force lábas 18cm

13 399 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... külső tapadásmentes ... Force tapadásmentes serpenyő minden ... kerámia - halogén, Sütőben is használható, 175°c-ig (beleértve az üveg fedőket), Mosogatógépben mosható, Kiöntőperem, Fedő ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.