Indukciós rosegold 20 cm 28 cm szilikon 32 cm lábas konyhai edények

Berlinger Haus - Black Rose Collection Berlinger Haus Black Rose Collection magas lábas titán bevonattal, fedővel, 28 cm

Berlinger Haus - Black Rose Collection Berlinger ...

19 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... magas lábas háromszoros tartósságú titánPro bevonata és a turbó indukciós talp  ... könnyen záródó hóálló szilikon betéttel Rozsdamentes acél fogantyú rosegold PVD bevonattal A ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Black Rose Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Black Rose Collection Berlinger Haus Black Rose Collection lábas titán bevonattal, fedővel

Berlinger Haus - Black Rose Collection Berlinger ...

19 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... készült lábas háromszoros tartósságú titánPro bevonata és a turbó indukciós talp  ... könnyen záródó hóálló szilikon betéttel Rozsdamentes acél fogantyú rosegold PVD bevonattal A ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Black Rose Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Black Rose Collection Berlinger Haus Black Rose Collection magas lábas titán bevonattal, fedővel

Berlinger Haus - Black Rose Collection Berlinger ...

14 990 Ft

szállítási díj: 1 150 Ft

... magas lábas háromszoros tartósságú titánPro bevonata és a turbó indukciós talp  ... könnyen záródó hóálló szilikon betéttel Rozsdamentes acél fogantyú rosegold PVD bevonattal A ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Black Rose Collection
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.