Hőálló rozsdamentes üveg gourmet serpenyő konyhai edények

Blaumann - Gourmet Line Blaumann Gourmet Line 12 részes rozsdamentes acél edénykészlet

Blaumann - Gourmet Line Blaumann Gourmet Line 12 ...

29 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... Gourmet Line edények rozsdamentes ... edények nyele és a hőálló üveg fedő szegecselt; ami ... rozsdamentes acél; tejforraló/szószos edény; magas lábasok; mély serpenyő; hőálló üvegfedők ...

  • Gyártó: Blaumann - Gourmet Line
Irány a bolt arrow_forward
Blaumann - Gourmet Line Blaumann Gourmet Line 27 részes Jumbo rozsdamentes acél edénykészlet

Blaumann - Gourmet Line Blaumann Gourmet Line 27 ...

39 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

...   1 db mély serpenyő hőálló üveg fedővel Ø 24 cm, magasság: 6,5 cm, kapacitás: 2,9 liter   7 db-os rozsdamentes acél konyhai kiszedő ...

  • Gyártó: Blaumann - Gourmet Line
Irány a bolt arrow_forward
Blaumann - Gourmet Line Blaumann Goumet Line 17 részes Jumbo rozsdamentes acél edénykészlet

Blaumann - Gourmet Line Blaumann Goumet Line 17 ...

33 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

...    1 db mély serpenyő hőálló üveg fedővel Ø 24 cm, magasság: 7,5 cm, kapacitás: 2,9 liter   7 db-os rozsdamentes acél konyhai kiszedő ...

  • Gyártó: Blaumann - Gourmet Line
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.