Gáz red tapadásmentes kerámia 24 cm teflon lábas serpenyő konyhai edények

Serpenyő 24 cm daily cook - Tefal, G7300455

Serpenyő 24 cm daily cook - Tefal, G7300455

7 600 Ft

... - Gáz - Elektromos - Kerámia - Halogén - Sütőben is használható: Igen, 175°C-IG (beleértve Az üveg fedőket) - Mosogatógépben mosható: Igen - Belső bevonat/kivitel: Tapadásmentes ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 24cm - Tefal, L3960402

Serpenyő 24cm - Tefal, L3960402

11 270 Ft

... : Edénytípus: serpenyő Anyaga: alumínium Méret: 24 cm Hőforrás: indukció, gáz, elektromos, kerámia és halogén Belső bevonata: tapadásmentes Külső bevonata: tapadásmentes Külső ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.