Edény line rozsdamentes 12 konyhai edények

Berghome Line Rozsdamentes 12 részes edény készlet, szett (BH-1341)

Berghome Line Rozsdamentes 12 részes edény ...

27 225 Ft

Berghome Line

Irány a bolt arrow_forward
Blaumann - Gourmet Line Blaumann Gourmet Line 12 részes rozsdamentes acél edénykészlet

Blaumann - Gourmet Line Blaumann Gourmet Line 12 ...

29 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... Gourmet Line edények rozsdamentes acélból ... 20 cm; magasság: 12;5 cm; kapacitás: ... ezüst; szatén csíkokkal edénykészlet; rozsdamentes acél; tejforraló/szószos edény; magas lábasok; ...

  • Gyártó: Blaumann - Gourmet Line
Irány a bolt arrow_forward
Blaumann Gourmet Line 12 részes rozsdamentes acél edénykészlet BL-1031

Blaumann Gourmet Line 12 részes rozsdamentes ...

31 900 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Blaumann Gourmet Line edények rozsdamentes acélból készülnek, 5 rétegű talppal.Hagyományos (gáz és villany) és ...

  • Gyártó: Blaumann
CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward
Blaumann BL-1031 Gourmet Line edénykészlet, 12 részes

Blaumann BL-1031 Gourmet Line edénykészlet, 12 ...

30 710 Ft

szállítási díj: 1 190 Ft

12 részes rozsdamentes acél edénykészlet 24 cm-es serpenyő, 16/18/20/24 cm-es lábas 5 rétegű energiatakarékos talp

  • Gyártó: BLAUMANN
Irány a bolt arrow_forward
SUMKER 12 részes edénykészlet (indukciós)

SUMKER 12 részes edénykészlet (indukciós)

24 990 Ft

szállítási díj: 928 Ft

Royalty Line 12 részes rozsdamentes edénykészlet Kiváló minőségű rozsdamentes könnyűfémből készült edények, tartós kialakítással. 3 rétegű indukciós szendvicstalppal rendelkeznek, ...

  • Gyártó: SUMKER
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.