Cm collection lábas serpenyő 20 cm konyhai edények

Berlinger Haus - Sahara Collection Berlinger Haus Sahara Collection magas lábas titán bevonattal, fedővel

Berlinger Haus - Sahara Collection Berlinger Haus ...

11 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Berlinger Haus Sahara Collection kovácsolt alumíniumból készült magas lábas három rétegű ... , ólommentes, kadmiummentes. Méret: Ø 20 cm, magasság: 10,5 cm, kapacitás: 2,5 liter Szín: ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Sahara Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Antracit Collection Berlinger Haus Antracit Collection 10 részes edénykészlet titán bevonattal

Berlinger Haus - Antracit Collection Berlinger ...

54 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... Haus Antracit Collection edények kovácsolt ... lábas vízszűrős fedővel, méret: Ø 28 cm, magasság: 12,5 cm, kapacitás: 6,1 liter 1 db serpenyő, méret: Ø 20 cm, magasság: 4,5 cm ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Antracit Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Antracit Collection Berlinger Haus Antracit Collection 15 részes edénykészlet titán bevonattal

Berlinger Haus - Antracit Collection Berlinger ...

62 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... Haus Antracit Collection edények kovácsolt ... lábas vízszűrős fedővel, méret: Ø 28 cm, magasság: 12,5 cm, kapacitás: 6,1 liter 1 db serpenyő, méret: Ø 20 cm, magasság: 4,5 cm ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Antracit Collection
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.