Black 28 cm cm serpenyő lábas tepsi 20 cm konyhai edények

Berlinger Haus - Black Silver Collection Berlinger Haus Black Silver Collection lábas márvány bevonattal, fedővel, 28 cm

Berlinger Haus - Black Silver Collection Berlinger ...

13 990 Ft

szállítási díj: 1 150 Ft

... Berlinger Haus Black Silver Collection kovácsolt alumíniumból készült lábas három rétegű ... Ø 28 cm, magasság: 7,5 cm, kapacitás: 3,8 liter Színe: matt fekete kovácsolt alumínium ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Black Silver Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Monaco Collection Berlinger Haus Monaco Collection serpenyő tapadásmentes bevonattal, 28 cm

Berlinger Haus - Monaco Collection Berlinger Haus ...

8 990 Ft

szállítási díj: 1 150 Ft

A Berlinger Haus Monaco Collection serpenyő kovácsolt alumíniumból készült tapadásmentes bevonattal.       ... . Méret: Ø 28 cm, magasság: 5,3 cm, kapacitás: 2,4 liter Szín: matt fekete

  • Gyártó: Berlinger Haus - Monaco Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Shine Basalt Collection Berlinger Haus Shine Basalt Collection lábas titán bevonattal, fedővel, 28 cm

Berlinger Haus - Shine Basalt Collection Berlinger ...

17 990 Ft

szállítási díj: 1 150 Ft

... hatású metál külső bevonat. Méret: Ø 28 cm, magasság: 7,5 cm, kapacitás: 3,8 liter Szín: fekete metál     kovácsolt alumínium, 3 réteg különlegesen ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Shine Basalt Collection
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.