Bevonattal tefal easy serpenyő kerámia konyhai edények

Tefal Easy Plus wok serpenyő, 28 cm (B5691953)

Tefal Easy Plus wok serpenyő, 28 cm (B5691953)

7 990 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Tefal Easy Plus wok serpenyő; 28 cm (B5691953) Az új Easy Plus wok tökéletes főzési eredményt biztosít; problémamentesen. Fedezze fel a kívül-belül tapadásmentes bevonattal bevont ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal Easy Chef Grill serpenyő  (E2404055)

Tefal Easy Chef Grill serpenyő (E2404055)

12 590 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... A Tefal Easy Chef serpenyővel tökéletes eredményeket érhet el. A 100% -ban biztonságos Titanium tapadásmentes bevonat rendkívül könnyűvé és hatékonnyá teszi az Easy Chef serpenyőt ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 28cm start easy prism - Tefal, C2720653

Serpenyő 28cm start easy prism - Tefal, C2720653

16 890 Ft

Serpenyő 28cm start easy prism - Tefal Termék leírása: Rendkívül tapadásmentes felület: - A Tefal Start&Cook serpenyő úgy lett megtervezve, hogy az ételei mindig kiváló minőségben ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.