Bevonattal metál magas 24 szilikon lábas konyhai edények

itália konyha Metal Red Line tapadásmentes alumínium nyeles lábas fedő nélkül 18 cm indukciós

itália konyha Metal Red Line tapadásmentes ...

6 250 Ft

... tartalma: - 1 db Metal Red Line tapadásmentes alumínium nyeles lábas fedő nélkül 18 cm indukciósAnyaga: tapadásmentes bevonattal ellátott alumínium, műanyag, szilikon Mérete: 18 cm ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Metal Red Line tapadásmentes alumínium palacsintasütő 24*2 cm indukciós

itália konyha Metal Red Line tapadásmentes ...

4 590 Ft

... Metal Red Line tapadásmentes alumínium palacsintasütő 24*2 cm indukciósAnyaga: tapadásmentes bevonattal ellátott alumínium, műanyag, szilikon Mérete: 24 cm átmérő; 2 cm magas; 17 ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Metal Red Line tapadásmentes alumínium grillserpenyő 28*28 cm indukciós

itália konyha Metal Red Line tapadásmentes ...

7 990 Ft

... db Metal Red Line tapadásmentes alumínium grillserpenyő 28*28 cm indukciósAnyaga: tapadásmentes bevonattal ellátott alumínium, műanyag, szilikon Mérete: 28*28 cm; 4 cm magas ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Metal Red Line tapadásmentes alumínium palacsintasütő 26*2 cm indukciós

itália konyha Metal Red Line tapadásmentes ...

4 850 Ft

... db Metal Red Line tapadásmentes alumínium palacsintasütő 26*2 cm indukciósAnyaga: tapadásmentes bevonattal ellátott alumínium, műanyag, szilikon Mérete: 26 cm átmérő; 2 cm magas ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.