Bevonattal metál fedővel 24 24 cm serpenyő konyhai edények

Berlinger Haus - Metallic Line Aquamarine Edition Berlinger Haus Metallic Aquamarine Line mély serpenyő márvány bevonattal, metál külső bevonattal, fedővel, 24 cm, sötétkék

Berlinger Haus - Metallic Line Aquamarine Edition ...

10 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... . Méret: Ø 24  cm, magasság: 6,5 cm, űrtartalom: 2,3 liter Színe: sötétkék metál kovácsolt alumínium külső metál bevonat három réteg márvány bevonat ergonomikus, puha ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Line Aquamarine Edition
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger Haus Carbon Pro Collection mély serpenyő márvány bevonattal, fedővel, 24 cm

Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger ...

10 590 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... készült mély serpenyő három rétegű ... 24 cm, magasság: 6,5 cm, űrtartalom: 2,3 liter Szín: sötétszürke metál kovácsolt alumínium külső metál bevonat három réteg márvány bevonat ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Carbon Pro Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger Haus Carbon Pro Collection serpenyő márvány bevonattal, levehető nyéllel, 24 cm

Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger ...

8 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... , kadmiummentes. Méret: Ø 24 cm, magasság: 5 cm, űrtartalom: 1,7 liter Szín: sötétszürke metál kovácsolt alumínium külső metál bevonat három réteg márvány bevonat ergonomikus, puha ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Carbon Pro Collection
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.