Bevonatos serpenyő tapadásmentes kerámia konyhai edények

BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 20 cm

BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 20 cm

11 900 Ft

... és egyenletes hőeloszlás érdekében Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat ... a serpenyő a sütőben is használható lesz.

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 32 cm

BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 32 cm

19 900 Ft

... és egyenletes hőeloszlás érdekében Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat Szín ... , így a serpenyő a sütőben is használható lesz.

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 24 cm

BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 24 cm

14 900 Ft

... és egyenletes hőeloszlás érdekében Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat ... a serpenyő a sütőben is használható lesz.

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Scala kerámia bevonatos grillező serpenyő, 28 cm, 3,8 l

BergHOFF Scala kerámia bevonatos grillező ...

24 900 Ft

... Anyaga: öntött alumínium a gyors és egyenletes hőelosztásért Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat Szín: fekete A fenolgyanta ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.