Berlinger serpenyő line rosegold fedővel konyhai edények

Berlinger Haus - Metallic Rosegold Line Berlinger Haus Metallic Rosegold Line grill serpenyő márvány bevonattal, fedővel

Berlinger Haus - Metallic Rosegold Line Berlinger ...

12 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Berlinger Haus Metallic Rosegold Line kovácsolt alumíniumból készült grill serpenyő három ... . Méret: 28*28 cm Szín: rosegold metál kovácsolt alumínium külső metál bevonat három ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Rosegold Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Metallic Rosegold Line Berlinger Haus Metallic Rosegold Line mély serpenyő márvány bevonattal, fedővel, 28 cm

Berlinger Haus - Metallic Rosegold Line Berlinger ...

13 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Berlinger Haus Metallic Rosegold Line kovácsolt alumíniumból készült mély serpenyő ... , kapacitás: 3,8 liter   Színe: rosegold metál kovácsolt alumínium külső metál bevonat három ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Rosegold Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Metallic Rosegold Line Berlinger Haus Metallic Rosegold Line serpenyő márvány bevonattal, levehető nyéllel, 24 cm

Berlinger Haus - Metallic Rosegold Line Berlinger ...

7 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Berlinger Haus Metallic Rosegold Line kovácsolt alumíniumból készült serpenyő ... az elegáns design kedvelőinek. A műanyag fedő és a lekattintható nyél használatával helytakarékosan ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Rosegold Line
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.