Berlinger metallic bevonattal black serpenyő szilikon konyhai edények

Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger Haus Metallic Burgundy Line bordázott grill sütőlap márvány bevonattal, szilikon fogókkal,  47 cm burgundy

Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line Berlinger ...

12 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Szín: fekete/burgundy kovácsolt alumínium három réteg márvány bevonat turbó indukciós talp mosogatógépben tisztítható sütőben is használható max. 220 fokon levehető szilikon fogó ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Burgundy Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Metallic Line Aquamarine Edition Berlinger Haus Metallic Aquamarine Line grill sütőlap márvány bevonattal, szilikon fogókkal,  47 cm sötétkék

Berlinger Haus - Metallic Line Aquamarine Edition ...

12 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Szín: fekete/sötétkék kovácsolt alumínium három réteg márvány bevonat turbó indukciós talp mosogatógépben tisztítható sütőben is használható max. 220 fokon levehető szilikon fogó ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Metallic Line Aquamarine Edition
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.