28 berlinger serpenyő szilikon konyhai edények

Berlinger Haus - Black Professional Line Berlinger Haus Black Professional Line grill serpenyő titán bevonattal, hőálló szilikon nyéllel, fedővel

Berlinger Haus - Black Professional Line Berlinger ...

12 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Berlinger Haus Black Professional Line kovácsolt alumíniumból készült grill serpenyő ... készült; szilikonnal bevont; ergonomikus; puha tapintású nyél hőálló; így a serpenyő sütőben is ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Black Professional Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Black Professional Line Berlinger Haus Black Professional Line grill serpenyő titán bevonattal, hőálló szilikon nyéllel, 28 cm

Berlinger Haus - Black Professional Line Berlinger ...

10 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Berlinger Haus Black Professional Line kovácsolt alumíniumból készült grill serpenyő ... készült; szilikonnal bevont; ergonomikus; puha tapintású nyél hőálló; így a serpenyő sütőben is ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Black Professional Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Stone Touch Line Berlinger Haus Stone Touch Line grill serpenyő kő hatású márvány bevonattal, hőálló szilikon nyéllel

Berlinger Haus - Stone Touch Line Berlinger Haus ...

8 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... alumíniumból készült grill serpenyő három rétegű; ... 28*28 cm Szín: szürke/fekete kovácsolt alumínium három réteg kő hatású márvány bevonat rozsdamentes acélból készült nyél szilikon ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Stone Touch Line
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.