28 berlinger pro serpenyő fedővel konyhai edények

Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger Haus Carbon Pro Collection grill serpenyő márvány bevonattal, fedővel

Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger ...

11 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Berlinger Haus Carbon Pro Collection kovácsolt alumíniumból készült grill serpenyő három ... . PFOA mentes, ólommentes, kadmiummentes. Méret: 28×28 cm, magasság: 4 cm, űrtartalom: 2 ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Carbon Pro Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger Haus Carbon Pro Collection serpenyő márvány bevonattal, levehető nyéllel, 28 cm

Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger ...

9 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... Berlinger Haus Carbon Pro Collection kovácsolt alumíniumból készült serpenyő ... fedő és a lekattintható nyél megkönnyíti a serpenyő ... , kadmiummentes. Méret: Ø 28 cm, magasság: 5 cm ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Carbon Pro Collection
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger Haus Carbon Pro Collection 5 részes serpenyőkészlet, márvány bevonattal

Berlinger Haus - Carbon Pro Collection Berlinger ...

21 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

A  Berlinger Haus Carbon Pro Collection kovácsolt alumíniumból készült serpenyők három ... grill serpenyő lekattintható nyéllel 28×28 cm, kapacitás: 2,1 liter 2 db műanyag fedő (20 ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Carbon Pro Collection
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.