27 serpenyő konyhai edények

Blaumann BL-3134 Gourmet Line edénykészlet, 27 részes

Blaumann BL-3134 Gourmet Line edénykészlet, 27 ...

41 010 Ft

szállítási díj: 1 190 Ft

27 részes rozsdamentes acél edénykészlet Lábasok, serpenyő, szószos edény, eszközök 5 rétegű talp, 3 szatén csíkkal

  • Gyártó: BLAUMANN
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Metal Red Line tapadásmentes alumínium lábas üvegfedővel 24cm 4.5L, indukciós

itália konyha Metal Red Line tapadásmentes ...

10 450 Ft

... magas; 16 cm magas fedővel Doboz mérete: 27*37,5*13 cm Nettó súlya: 1,48 ... Perfect Home Metal Red Line tapadásmentes alumínium serpenyő 28cm indukciós 10405 10404 Perfect Home Metal ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.