Kerámia beko siemens et675fnp1e főzőlap

Siemens ET675FNP1E főzőlap Fekete, Rozsdamentes acél Beépített Kerámia 4 zóna (ET675FNP1E)

Siemens ET675FNP1E főzőlap Fekete, Rozsdamentes ...

162 630 Ft

szállítási díj: 1 300 Ft

Siemens ET675FNP1E. Termék színe: Fekete, Rozsdamentes acél, Készülék elhelyezése: Beépített, Főzőlap típusa: Kerámia. Vezérlés típusa: Érintős. Kapcsolt terhelés (elektromos): ...

  • Gyártó: Siemens
Irány a bolt arrow_forward
Siemens ET675FNP1E Beépíthető Fekete, Rozsdamentes acél 4 zónás kerámia főzőlap

Siemens ET675FNP1E Beépíthető Fekete, ...

175 094 Ft

szállítási díj: 2 190 Ft

  • Gyártó: SIEMENS
Irány a bolt arrow_forward
SIEMENS ET675FNP1E

SIEMENS ET675FNP1E

172 210 Ft

ELEKTROMOS FŐZŐLAP Modern kerámia főzőlap a nagyobb főzési élvezetért és kevesebb tisztítási erőfeszítésért. A ...

  • Gyártó: SIEMENS
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.