Kerámia beko electrolux eiv644 főzőlap

Electrolux EIV644 beépíthető indukciós kerámia főzőlap

Electrolux EIV644 beépíthető indukciós ...

180 900 Ft

szállítási díj: 3 500 Ft

Electrolux EIV644 beépíthető indukciós kerámia főzőlap 60 cm széles, beépíthető indukciós kerámia főzőlap, 4 főzőzóna, bal első főzőzóna: 125 / 210 mm / 2300 / ...

  • Gyártó: Electrolux
Irány a bolt arrow_forward
Electrolux EIV644 7350 W, kerámia, 4 zóna, beépíthető fekete indukciós főzőlap

Electrolux EIV644 7350 W, kerámia, 4 zóna, ...

272 738 Ft

szállítási díj: 8 390 Ft

Electrolux EIV644 7350 W, kerámia, 4 zóna, beépíthető fekete indukciós főzőlapSzámos kiterjesztett főzőzóna is kialakítható ...

  • Gyártó: Electrolux
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.