Indukciós gorenje gi6401bsc főzőlap

Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós kerámia főzőlap

Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós ...

99 900 Ft

szállítási díj: 2 990 Ft

Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós kerámia főzőlap 60 cm széles, beépíthető, indukciós, kerámia főzőlap, 4 főzőzóna, 7200 W teljesítmény, bal első főzőzóna: ...

  • Gyártó: Gorenje
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós főzőlap

Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós ...

97 090 Ft

Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós főzőlap beépíthető indukciós főzőlap, TouchControl vezérléssel rendelkező indukciós főzőlap, MEGÚJÚLT Timer-időzítés,"POWER BOOST" ...

Pixel Rodeo Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC 4 zóna, 7200 W, 59.5 cm Fekete Indukciós főzőlap

Gorenje GI6401BSC 4 zóna, 7200 W, 59.5 cm Fekete ...

93 118 Ft

szállítási díj: 3 990 Ft

... legcélszerűbb használatra van elhelyezve.Dobd fel a főzés élményét a Gorenje főzőlapok új, zónánkénti érintőképernyős kezelőfelületével. Ezzel az innovatív funkcióval pontosan ...

  • Gyártó: Gorenje
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC Indukciós főzőlap - Fekete (742453)

Gorenje GI6401BSC Indukciós főzőlap - Fekete ...

106 245 Ft

szállítási díj: 1 300 Ft

... a főzés élményét a Gorenje főzőlapok új, zónánkénti érintőképernyős ... vezérlését a Gorenje főzőlapok új, zónánkénti érintőképernyős kezelőfelületével.A Gorenje főzőlapok ...

  • Gyártó: Gorenje
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje gi6401bsc beépíthető indukciós főzőlap 742453

Gorenje gi6401bsc beépíthető indukciós ...

88 999 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... :Fekete, Szélesség (mm):59,5000000, Bajonett típus:52, Főzőlap típusa:Indukciós, Főzőzónák száma:4, Vezérlő panel:Elektronikus (Érintőkijelző), 1-es főzőzóna ...

  • Gyártó: Gorenje
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC Beépíthető indukciós főzőlap

Gorenje GI6401BSC Beépíthető indukciós ...

94 990 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

... törés nélkül tudod átvenni a terméket, elkerülve a kellemetlenségeket.[BusinessBox-gorenje-elektromos_fozolap]

  • Gyártó: GORENJE
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC főzőlap beépíthető indukciós

Gorenje GI6401BSC főzőlap beépíthető ...

100 220 Ft

Leírás TouchControl vezérléssel rendelkező indukciós főzőlap Megújult Timer-időzítés "POWER BOOST" teljesítménynövelő funkció mind a ...

  • Gyártó: Gorenje
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós főzőlap

Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós ...

85 999 Ft

  • Gyártó: GORENJE
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós főzőlap

Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós ...

85 899 Ft

  • Gyártó: Gorenje
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC indukciós főzőlap fekete

Gorenje GI6401BSC indukciós főzőlap fekete

94 990 Ft

Gyártó: GorenjeModell: GI6401BSC (742453)Leírás:Az új 23 cm-es BigZone a Gorenje főzőlapokon tökéletes megoldás a legnagyobb serpenyők számára. Ez az elöl ...

Irány a bolt arrow_forward
Gorenje FŐZŐLAP BEÉPÍTHETŐ INDUKCIÓS GI6401BSC

Gorenje FŐZŐLAP BEÉPÍTHETŐ INDUKCIÓS ...

95 490 Ft

Gorenje FŐZŐLAP BEÉPÍTHETŐ INDUKCIÓS GI6401BSC Leírás TouchControl vezérléssel rendelkező indukciós főzőlap Megújult Timer-időzítés "POWER BOOST" teljesítménynövelő

Pixel Rodeo Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Ajánlott az adapter használata, ha az indukciós főzőlap teljesítménye nem megfelelő a kívánt főzési eredmény eléréséhez. Az adapter segítségével biztosítható a megfelelő energiaátvitel, így a főzés hatékonyabb és gyorsabb lehet. Fontos azonban figyelembe venni az adapter kompatibilitását az adott főzőlappal, valamint az adapter minőségét és biztonságosságát.

Az indukciós adapterek általában műanyagból készülnek, amely könnyű és tartós anyag. Azonban a belső alkatrészek, mint például a tekercsek és a kondenzátorok, általában fémekből készülnek, hogy biztosítsák a hatékony működést és a hőelvezetést.

Az indukciós főzőlap adapter használatának számos előnye van. Először is, lehetővé teszi, hogy azok a konyhai eszközök, amelyek nem indukciós főzőlapokhoz készültek, használhatóak legyenek az indukciós főzőlapon. Ezáltal nem kell új konyhai eszközöket vásárolni, ami pénzt és időt takarít meg. Emellett az indukciós főzőlap adapterek általában energiatakarékosak, így csökkentik az energiafogyasztást és a számlákat. Végül, az adapterek könnyen használhatóak és tisztíthatóak, így a főzési élmény is kellemesebbé válik.

Az indukciós adaptert a főzőlapon úgy kell használni, hogy először a főzőlapot be kell kapcsolni, majd a megfelelő helyre kell helyezni az adaptert. Ezután a kívánt edényt kell az adapterre helyezni, és a főzőlap beállításait kell használni a főzéshez. Fontos, hogy az adaptert csak az erre a célra kifejlesztett edényekkel használjuk, és mindig tartsuk be a biztonsági előírásokat. Ha bármilyen probléma merül fel, azonnal kapcsoljuk ki a főzőlapot és vegyük le az adaptert.

Az indukciós adapter méretének megválasztása az edény méretétől függ. Általánosságban elmondható, hogy az adapternek körülbelül azonos méretűnek kell lennie az edénnyel, hogy hatékonyan működjön. Azonban fontos figyelembe venni az edény anyagát és vastagságát is, mivel ezek befolyásolhatják az adapter hatékonyságát. Ajánlott tehát az edény méretéhez és anyagához igazítani az indukciós adapter méretét.

Az indukciós adapter cseréjének gyakorisága függ az adapter típusától, a használati időtől és a használat módjától. Általánosságban javasoljuk, hogy az adaptert legalább évente egyszer cseréljük, vagy ha bármilyen probléma merül fel a működésével. Az időben történő cserével megelőzhetők a hibák és biztosítható a készülék hosszú élettartama.

Az indukciós adapter használatához alkalmas edények általában azok, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ennek ellenőrzéséhez egyszerűen helyezzük az edényt az indukciós főzőlapra, és ha azonnal felmelegszik, akkor alkalmas az adapter használatára. Ha azonban nem melegszik fel, akkor sajnos nem használható az indukciós adapterrel. Fontos azonban megjegyezni, hogy az edény mérete és alakja is befolyásolhatja a hatékonyságot, így érdemes olyan edényt választani, amely megfelelő méretű és formájú az adott adapterhez.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapok hatékonysága függ a konkrét típustól és a használat módjától. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok hatékonyabbak, mivel csak a főzőedény alját melegítik fel, így kevesebb energia szükséges a főzéshez. Azonban az elektromos főzőlapok is lehetnek hatékonyak, ha megfelelően használjuk őket, például a megfelelő edények használatával és a főzési idő minimalizálásával. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az elektromos főzőlapok általában magasabb áramfogyasztással járnak, mint a gázfőzők, így hosszú távon magasabb lehet a költségük.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.