Sampon ceva Macska sampon

CEVA Douxo S3 Care sampon 200 ml az egészséges bőr ápolására hidratáló és kifésülést könnyítő, kutya, macska részére

CEVA Douxo S3 Care sampon 200 ml az egészséges ...

4 284 Ft

szállítási díj: 1 001 Ft

... használni. A DOUXO® S3 CARE Sampont kedvenced bőrének rendszeres ápolására fejlesztettük ... szerint ismételd meg a samponozást. Egy pumpálásnyi sampon szükséges 2 testtömeg kg-ra ...

  • Gyártó: CEVA
Megnézem arrow_forward
CEVA Douxo S3 Calm sampon 200 ml bőrérzékenységgel és viszketéssel járó allergiás bőrgyulladás esetén kutya, macska részére

CEVA Douxo S3 Calm sampon 200 ml ...

5 433 Ft

szállítási díj: 1 001 Ft

... állat szőrzetét langyos vízzel át kell nedvesíteni, majd a felvitt sampont mélyen be kell masszírozni a szőrzetbe az állat egész testfelületén ...

  • Gyártó: CEVA
Megnézem arrow_forward
CEVA Douxo S3 Calm hab 150 ml bőrnyugtató hatású, viszkető, irritált bőrre, kutya, macska részére

CEVA Douxo S3 Calm hab 150 ml bőrnyugtató ...

6 164 Ft

szállítási díj: 1 001 Ft

... , hogy újra fényes legyen. A hab a DOUXO® S3 CALM Sampon mellett is használható, amennyiben a bőr tisztítása szükséges. KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI ...

  • Gyártó: CEVA
Megnézem arrow_forward

Macska sampon újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Macska sampon

A macskák számára kifejlesztett samponok között számos különleges termék található, amelyek segítenek megőrizni a bunda egészségét és szépségét. Az egyes samponok összetétele és hatása eltérő lehet, így érdemes alaposan tájékozódni a választás előtt. Fontos, hogy olyan terméket válasszunk, amely nem irritálja a macska bőrét, és biztonságosan használható.

A macska sampon természetes összetevői lehetnek például aloe vera, kamilla, levendula vagy kókuszolaj. Fontos azonban, hogy a sampon ne tartalmazzon mesterséges illatanyagokat vagy színezékeket, amelyek irritálhatják a macska bőrét. Emellett érdemes olyan samponokat választani, amelyek pH-semlegesek, hogy ne okozzanak káros hatást a macska bőrére és szőrére.

A macska száraz sampon használata egyszerű és hatékony módja annak, hogy tisztán tartsuk kedvencünk bundáját. Először is, alaposan keféld át a macskát, hogy eltávolítsd a szennyeződéseket és a szőröket. Ezután szórd rá a száraz sampont a bundájára, és masszírozd be alaposan. Hagyd hatni néhány percig, majd alaposan keféld át újra a macskát, hogy eltávolítsd a felesleges sampont és a szőröket. A macska száraz sampon használata kényelmes és hatékony módja annak, hogy tisztán tartsuk kedvencünk bundáját, különösen akkor, ha nem szeret fürdeni.

A Macska samponok használatának mellékhatásai között szerepelhet a bőrirritáció, a szőr károsodása és a szárazság. Fontos, hogy csak olyan samponokat használjunk, amelyek kifejezetten macskák számára készültek, és ne alkalmazzuk túl gyakran a fürdetést. Ha bármilyen kellemetlen tünetet észlelünk a sampon használata után, azonnal forduljunk állatorvoshoz.

A macska száraz sampon használata különösen ajánlott olyan esetekben, amikor a macska nem szereti a fürdést, vagy egészségügyi okok miatt nem ajánlott a vízbe merítés. Emellett hasznos lehet a macska szőrének tisztítására és frissítésére, valamint a szőrzsír szabályozására. Azonban fontos megjegyezni, hogy a száraz sampon nem helyettesíti a rendszeres fürdetést és a megfelelő higiéniai intézkedéseket.

A száraz sampon használata általában ajánlott a bőr- és szőrtípusuktól függetlenül minden macskának, különösen azoknak, akik nem szeretik a fürdést vagy érzékenyek a vízre. Azonban, ha a macska bőre vagy szőre különösen zsíros vagy száraz, érdemes konzultálni az állatorvossal vagy szakemberrel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a száraz sampon használata megfelelő-e az adott állat számára.