Kalm cat Macska nyugtató

Kalm Aid Cat 50 ml

Kalm Aid Cat 50 ml

6 799 Ft

Jellemzők: - A Kalm Aid gél elősegíti az állat megnyugvását stresszes események esetén, mint ...

  • Gyártó: Kalm Aid
Megnézem arrow_forward

Macska nyugtató újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Macska nyugtató

Igen, vannak olyan nyugtatók, amelyeket a macskák napközben is szedhetnek. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak állatorvosi javaslatra és felügyelet mellett szabad alkalmazni őket. A macskák szervezete különbözik az emberiétől, ezért nem szabad emberi gyógyszereket adni nekik. Az állatorvos tudja a legjobban, hogy milyen nyugtatót és milyen adagban lehet adni a macskának, hogy ne okozzon kárt az egészségében.

A macska nyugtató használata bizonyos mellékhatásokkal járhat, mint például álmosság, csökkent aktivitás, étvágytalanság és székrekedés. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden macska egyedi, és a mellékhatások mértéke eltérő lehet. Ezért javasolt a nyugtató használata előtt konzultálni állatorvosával, és csak az általa javasolt adagolásban alkalmazni a készítményt.

A macska nyugtató alkalmazása akkor javasolt, ha a macskánk szorongó vagy stresszes viselkedést mutat, például utazás vagy állatorvosi látogatás során. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyugtatók csak átmeneti megoldást jelentenek, és nem helyettesítik a hosszú távú viselkedési terápiát és a megfelelő környezeti feltételeket. Minden esetben konzultáljunk állatorvosunkkal, mielőtt bármilyen gyógyszert adunk kedvencünknek.